Jag vill inget hellre än att dela med mig utav enkla tips till dig som vill ha en billigare, miljövänligare och roligare hudvårdshantering!

 

När du ska tvätta av maskaran på kvällen. Blöt en bommulsrondell, häll på olivolja (helst ekologisk från grekland) och tryck in oljan i tussen. Dela sen på den så du får två bitar och tvätta precis som vanligt. Maskaran går av jätte smidigt. Torka med  papper om du tycker det blir för oljigt innan du sköljer ansiktet.

 

Använd skonsam rengöring! Många produkter på marknade kan ibland förvärra ett hudproblem då dom är alldeles för starka och uttorkande. Kolla in Rasul leran ender fliken produkter.

 

Vill du ha en ansiktspeeling så blandar du florsocker med olivolja. Innan du peelar så rengör du ansiktet. Fukta upp och stryck på ett tunt lager olja för att skydda huden och sen på med peeling. Den är vattenlöslig vilket gör den smidig att tvätta av och huden känns ren och återfuktad på samma gång. Tillsätt gärna eterisk olja för yttligare effekt, kolla fliken eterisk olja.

 

Peeling till kroppen tar du strösocker och olivolja :)

 

Är du torr, har eksem eller är känslig så kan du skydda huden innan du duschar genom att strycka på ett lager olja för att skydda och förhindra uttorkning.

 

Detta är kanske det allra bästa tipset! Lägg ansiktsmask med naturell kesella 10%. Är såå fantasktisk om man känner sig torr eller irriterad i huden. Du kan även blanda i lite olivolja så blir den ännu fuktrikare. Här brukar jag också ha någon droppen eterisk olja.